*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Περιβαλλοντική Μηχανική ΙΙ


Συγγραφή: ·Σταμάτης Α. Αυλωνίτης
Έκδοση: Απρίλιος 2017 από "Εκδοτικός Όμιλος ΙΩΝ "
Σελ.:228 (21 x 29), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-508-211-6


Θέμα: "Γεωλογία " "Περιβάλλον"

Ο τόμος αυτός περιλαμβάνει, την κατεργασία των βιομηχανικών υγρών αποβλήτων, την συλλογή κατεργασία και διάθεση των στερεών αποβλήτων, το είδος, την επίδραση και τον έλεγχο της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, την ενεργειακή ρύπανση και τις επιδράσεις και προστασία του περιβάλλοντος από τον θόρυβο και τις δονήσεις.

Σε ένα εισαγωγικό επίπεδο υπάρχουν παραδείγματα αναλυτικών σχεδιασμών εγκαταστάσεων και διεργασιών για όλα τα κεφάλαια του βιβλίου.

Ο τόμος αυτός έρχεται να καλύψει τις διδακτικές ανάγκες του μαθήματος της Περιβαλλοντικής Μηχανικής ΙΙ, σε ένα εισαγωγικό επίπεδο και απευθύνεται σε φοιτητές, αλλά και πτυχιούχους μηχανικούς που ασχολούνται με θέματα προστασίας περιβάλλοντος.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας