*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 17,00 €
Εστίαση
Εστιατορική και μαγειρική τέχνη - μπαρ
Συγγραφή: · Νίκος Αγγελακόπουλος
Έκδοση: Απρίλιος 2017 από "Το Δόντι"
Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960- 9772-58- 7
Θέμα: "Μαγειρική, Ελληνική"
Ένας ολοκληρωμένος οδηγός για το εστιατόριο, τη μαγειρική και το μπαρ
Ένα ολοκληρωμένο βοήθημα για την τέχνη της εστίασης που στηρίζεται στην πράξη και στην καθημερινή εμπειρία αποτελεί η «Εστίαση» του Νίκου Αγγελακόπουλου που κυκλοφορεί από το «Δόντι». Το βιβλίο δεν απευθύνεται μόνο στον επαγγελματία σεφ ή εργαζόμενο, αλλά και στον σπουδαστή και στον οικοδεσπότη ή την οικοδέσποινα που θέλουν να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό στους προσκεκλημένους τους. Τα θέματα του βιβλίου αγγίζουν όλες τις πλευρές του χώρου: Το εστιατόριο και τη μαγειρική, τα τρόφιμα και τα ποτά, τις πρώτες ύλες και τη δομή της κουζίνας, τον καφέ και το παγωτό. Μαζί με
τη βασική ορολογία και τους ορισμούς, ο αναγνώστης θα συναντήσει αρκετές διαφορές σε σχέση με την τυπική θεωρία της εστίασης. Η διαφοροποίηση αυτή είναι, όμως, ουσιαστική, καθώς περιλαμβάνει ό,τι και όπως λέγεται, ακούγεται και συμβαίνει στην κουζίνα, την τραπεζαρία κ.λπ.