*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 24,00 €
Μαγειρεύουμε
Η δημιουργία
Συγγραφή: ·Ευθύμιος Καλόσακας ·Αχιλλέας Παναγούλης
Έκδοση: Φεβρουάριος 2017 από "Le Monde / Les Livres du Tourisme"
Σελ.:144 (28χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-8382-55-8
Θέμα: "Μαγειρική"
58 δημιουργικές συνταγές και 12 συνταγές για βάσεις, σας προετοιμάζουν ώστε να εξελίξετε το μαγειρικό σας ταλέντο και να αποκτήσετε μια νέα οπτική στη γαστρονομία με απόλυτο σεβασμό στις βασικές τεχνικές, τις πρώτες ύλες και τη γαστρονομική αρμονία.
Πρόκειται για ένα βιβλίου που θα σας καθοδηγήσει γαστρονομικά ώστε να χαρείτε τη διαδικασία της μαγειρικής και να απολαύσετε τις γευστικές σας δημιουργίες.
Η φωτογραφική παρουσίαση κάθε συνταγής εισάγει μια διακριτική, λιτή και ουσιώδη προσέγγιση αναδεικνύοντας ως πρωταγωνιστές την πρώτη ύλη και τη μαγειρική τεχνική.
Γιατί η μαγειρική είναι δημιουργία, μια δημιουργία που προϋποθέτει καλή γνώση των βάσεων και διάθεση εξέλιξης.
Καλή ανάγνωση!
(2008) Μαγειρεύοντας, Le Monde / Les Livres du Tourisme
(2007) Überlieferte Griechische Küche, Le Monde / Les Livres du Tourisme
(2007) La Tradición de la cocina Griega, Le Monde / Les Livres du Tourisme
(2005) Ελληνική μαγειρική παράδοση, Le Monde / Les Livres du Tourisme
(2005) Μαγειρεύοντας, Le Monde / Les Livres du Tourisme