*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ε΄Κυριακή των νηστειών

Η κοσμική κενοδοξία και τα κριτήρια για την εξασφάλιση της ουρανίου βασιλείας: Ερμηνεία κειμένων των Αγίων Πατέρων


Συγγραφή: · Αντώνης Καπώνης
Επιμέλεια: ·Αλέξανδρος Σ. Κορακίδης
Έκδοση: Φεβρουάριος 2017 από "Αρμός"
Σελ.:70 (21x14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-527-991-2


Θέμα: "Βίβλος. Κ.Δ. - Κριτική, ερμηνεία κλπ"

"Ου γαρ ήλθεν ο υιός ου ανθρώπου διακονηθήναι αλλά διακονήσαι και δούναι την ψυχήν αυτού λύτρον αντί πολλών. Ότι τούτο ποιεί λαμπρούς και επισήμους οράτε απ' εμού το πράγμα συμβαίνον, τω μη δεομένω τιμής και δόξης· αλλ' όμως και εγώ τα μύρια αγαθά δια τούτου κατορθώ. Πριν ή μεν λαβείν την σάρκα και ταπεινώσαι πάντα απολώλει και διέφθαρτο. Επειδή δε και εταπείνωσεν εαυτόν, πάντα εις ύψος ανήγαγε, κατάραν ηφάνισε, θάνατον έσβεσε, παράδεισον ήνοιξεν, αμαρτίαν ενέκρωσεν, ουρανού αψίδας ανεπέτασε, την απαρχήν ημών εις ουρανούς ανήγαγε, την οικουμένην ευσεβείας επλήρωσε, την πλάνην απήλασε, την αλήθεια επανήγαγε, την απαρχήν ημών εις θρόνον ανεβίβασε βασιλικόν, τα μυρία αγαθά ειργάσαντο, ά μήτε εγώ, μήτε πάντες άνθρωποι δύναιντ' αν τω λόγω παραστήσαι".

Ιωάννης Χρυσόστομος

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας