*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Σκόρπιες Μνήμες


Συγγραφή: ·Ηλιάδα Γκανά
Έκδοση: Ιανουάριος 2017 από "Εκδόσεις Πηγή"
Σελ.:200 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-618-5231-30-9


Θέμα: "Λογοτεχνία - Μυθιστόρημα"

Μερικές φορές η ζωή µας φέρνει καταστάσεις όπου µπορούµε να επιλέξουµε να δράσουµε είτε µε φόβο είτε µε αγάπη και πίστη στον εαυτό µας. Ευτυχώς (και υπάρχει πάντα µια θετική ευλογία µέσα σε όλα όσα µας συµβαίνουν), υπό τις συνθήκες αυτές ωθούµαστε να ξεκινήσουµε το «ταξίδι». Αν κάποιες φορές οι συνθήκες µας σπρώχνουν µε την πλάτη στον τοίχο, η ζωή µας υποχρεώνει να εξετάσουµε την κατάσταση και να λάβουµε θέση, ακόµα κι αν φοβόµαστε ή έχουµε καθυστερήσει εδώ και καιρό.

Η ζωή σίγουρα δεν ήταν ποτέ εύκολη, αλλά µπορεί να είναι γαλήνια, όταν παίρνεις λίγα λεπτά προκειµένου να ακούσεις τη φωνή της ψυχής σου. Σίγουρα δεν είσαι µόνος ή µόνη. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βιώνουν ίδιες καταστάσεις µε σένα. Ίσως ο σκοπός της ζωής σου είναι να περάσεις από αυτή την εµπειρία, να µάθεις! Να µπορέσεις να συγχωρέσεις και να συγχωρεθείς. Ν’ αγαπήσεις και ν’ αγαπηθείς.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας