*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Γεια στο στόμα σου


Συγγραφή: · Α. Διαμάντη - Κηπιώτη
Έκδοση: Νοέμβριος 2016 από "Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις"
Σελ.:200 (19x26), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-452-231-6


Θέμα: "Στοματολογία "

Είναι γεγονός ότι στο στόμα και τα δόντια απασχολούν όλους μας σε βαθμό πολύ μεγαλύτερο από τα υπόλοιπα όργανα του σώματός μας. Το στόμα αποτελεί δείκτη υγείας, είναι το όργανο του λόγου, επικοινωνεί, έρχεται σε επαφή με το δέρμα ή το στόμα του άλλου. Τα δόντια καθορίζουν την ποιότητα και το είδος του χαμόγελου, κάνουν την τροφή απολαυστική ή επώδυνη, ανεβάζουν ή ρίχνουν την ψυχολογική μας διάθεση.

Το βιβλίο αυτό -αναγνωρίζοντας την τεράστια ατομική και κοινωνική σημασία του στόματος, ακόμα και τις μυθικές ή λογοτεχνικές συνεισφορές του- γράφτηκε για να παρουσιάσει με απλό και συμπυκνωμένο τρόπο αυτά που γνωρίζει η επιστήμη για το στόμα και τις παθήσεις του. Συζητά και τεκμηριώνει τις γνώσεις που θα θέλαμε όλοι να έχουμε σχετικά με το στόμα, διαλύοντας ή ανασκευάζοντας τους μύθους που το περιβάλλουν, τις αποσπασματικές πληροφορίες που ακούμε από τα μέσα ενημέρωσης, και πολλές προκαταλήψεις. Προκύπτει εξάλλου από πολλές σύγχρονες έρευνες ότι η υγεία του στόματός μας σχετίζεται άμεσα με τη γενικότερη υγεία μας και, ως εκ τούτου, την ποιότητα ζωής μας.

(2015) Πανωφόρια, Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας