*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Νευρολογία

Συνοπτική και εικονογραφημένη


Συγγραφή: · Νίκος Τάσκος
Έκδοση: Οκτώβριος 2016 από "University Studio Press"
Σελ.:372 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-12-2287-5


Θέμα: "Ιατρική"

Bασικός στόχος και της 3ης έκδοσης του βιβλίου είναι να δώσει περισσότερα στοιχεία στους φοιτητές και τις φοιτήτριες, για την καλύτερη κλινική κατανόηση , προσέγγιση και αξιολόγηση του νευρολογικού ασθενή.Κύρια προσθήκη στη νέα έκδοση είναι η παρουσίαση 22 νέων κλινικών περιστατικών, ώστε με το συνολικό αριθμό των 51, να καλυφθούν στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, οι βασικοί διαγνωστικοί προβληματισμοί και χειρισμοί της καθημερινής κλινικής πράξης.Τα δύο νέα κεφάλαια είναι η δευτερεύουσα προσθήκη.Στο πρώτο γίνεται προσπάθεια με σχηματική παράσταση, να συνδεθεί η νευρολογία με τις άλλες ιατρικές ειδικότητες, κατά τη πρώτη εκτίμηση του ασθενή στα εξωτερικά γενικά ιατρεία. Έτσι διευκολύνεται η διαγνωστική διαδικασία, βασισμένη στο ιστορικό και στα κλινικά σημεία, για την κατεύθυνση του ασθενή στην απαραίτητη ιατρική ειδικότητα. Στο δεύτερο κεφάλαιο επιχειρείταινα επανασυνδεθούν στοιχειωδώς οι δύο ιδιαίτερα στενές ειδικότητες της νευρολογίας και της ψυχιατρικής,με τις κοινές καταβολές και την προσομοιάζουσα αρκετές φορές, ιδιαίτερα στην τρίτη ηλικία, κλινική συμπεριφορά.

(2013) Νευρολογία, University Studio Press

(2013) Ιατρική ευθύνη και αμέλεια, Νομική Βιβλιοθήκη

(2010) Νευρολογία, University Studio Press

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας