*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μεταφωτογραφίες


Συγγραφή: · Παναγιώτης Παπαδημητρόπουλος
Έκδοση: Οκτώβριος 2016 από "University Studio Press"
Σελ.:244 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-12-2281-2


Θέμα: "Τέχνη"

Απόσταγμα της ζωής του φωτογράφου κυρίως στο Παρίσι αλλά και την Ελλάδα, οι «Μεταφωτογραφίες» ταξιδεύουν τον αναγνώστη σε μια αλλιώτικη φωτογραφία. Με αγάπη στην εικόνα και την τέχνη της φωτογραφίας ο Παναγιώτης Παπαδημητρόπουλος συνθέτει μία καινούργια φωτογραφία, προσπαθώντας να ορθώσει γέφυρες τόσο νάμεσα στο παρόν και το παρελθόν όσο και ανάμεσα στην εικόνα και τον Λόγο του φωτογράφου. Μέσα από μια σειρά φωτογραφικών έργων και κειμένων ο φωτογράφος επικεντρώνεται στο αστικό τοπίο αναδεικνύοντας την αλήθεια της ίδιας της φωτογραφίας, σε μια εποχή συνεχούς εξάπλωσης της ψηφιακής εικόνας. Ο Παναγιώτης Παπαδημητρόπουλος είναι φωτογράφος και καθηγητής στο Τμήμα Πλαστικών Τεχνών και Επιστημών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Το βιβλίο «Μεταφωτογραφίες» είναι διαθέσιμο με τον κωδικό 59395653 στο σύστημα Εύδοξος.

(2017) Το θέμα και η φωτογραφία, University Studio Press

(2013) Journal Parisien, Θερμαϊκός

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας