*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Κατανοώντας την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή


Συγγραφή: ·Θοδωρής Χαλιμούρδας ·Βιβή Σωτηροπούλου
Επιμέλεια: · Νίκος Βαϊδάκης
Έκδοση: Ιούλιος 2016 από "Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις"
Σελ.:80 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-452-224-8


Θέμα: "Ψυχοθεραπεία"

Η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή προκαλεί μεγάλη δυσφορία και δυσλειτουργία, τόσο στον άνθρωπο που πάσχει όσο και στο περιβάλλον του. Εκτός από το άγχος και την υποβάθμιση της ποιότητας ζωής, η διαταραχή αυτή δημιουργεί δυσκολίες στους οικείους, στο φιλικό περιβάλλον και στον χώρο εργασίας.

Το βιβλίο αποτελεί εισαγωγή στην περιγραφή και τη θεραπευτική αντιμετώπιση της ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής. Έχει γραφεί λαμβάνοντας υπόψη τη σύγχρονη βιβλιογραφία πάνω στο θέμα, καθώς και την κλινική εμπειρία των συγγραφέων.

Το βιβλίο στοχεύει στο να γίνει κατανοητή η πολυπλοκότητα της διαταραχής από τους πάσχοντες και από το περιβάλλον τους, αλλά και στην ενημέρωση των εργαζομένων στον χώρο της ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζουν τέτοια περιστατικά.

(2013) Κατανοώντας τις ειδικές φοβίες, Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις

(2012) Κατανοώντας τον πανικό και την αγοραφοβία, Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις

(2012) Κατανοώντας την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας