*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Γιορτάζω, τραγουδώ, παίζω, δημιουργώ 5


Συγγραφή: ·Μαρίνα Παλιάκη - Μπόκια ·Ελπίδα Παλιάκη - Ιεραπετρίτη
Εικονογράφιση: · Αγγελική Δελεχά
Έκδοση: Νοέμβριος 2015 από "Άθως (Σταμούλη Α.Ε.)"
Σελ.:48 (20x25), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-495-192-5


Θέμα: "Παιδικές δραστηριότητες"


«Γιατί κάνουμε αγιασμό στο σχολείο;
Ποιος άγιος με βοηθάει στα μαθήματα;
Ποιος είναι ο πολιούχος Άγιος της πόλης μου;
Ποιό ήταν το μυστικό της νίκης των Ελλήνων στο έπος του ’40;
Γιατί οι άγγελοι φορούν κορδέλλα στα μαλλιά;
Τι συμβολίζει η Μικρή και η Μεγάλη Είσοδος στη Θεία Λειτουργία;»

Με ιδιαίτερη χαρά, οι εκδόσεις AΘΩΣ/ΠΑΙΔΙΚΑ σας ανακοινώνουν την κυκλοφορία του πέμπτου βιβλίου και Cd της σειράς «Γιορτάζω, τραγουδώ, παίζω, δημιουργώ 5», που τόσο αγαπήθηκε από τα παιδιά, αλλά και τους γονείς και δασκάλους.
Η γιορτινή παρέα επιστρέφει προβάλλοντας και ερμηνεύοντας τον εορτολογικό κύκλο της φθινοπωρινής περιόδου της Εκκλησίας μας, χαρίζοντάς ευκαιρίες για τραγούδι, παιχνίδι και δημιουργία.
Το βιβλίο διανθίζεται από την πλούσια και οικεία στα παιδιά εικονογράφηση της Αγγελικής Δελεχά, ενώ τη μουσική έχει επιμεληθεί ο Μανώλης Παλιάκης. Στο Cd το οποίο επιμελήθηκε ο Δαμιανός Παλιάκης και συμμετέχουν εξαίρετοι μουσικοί και αφηγητές, συμμετέχει ακόμη πλήθος παιδιών, αλλά και ένας Κρητικός παππούς, ο Γεώργιος Ιεραπετρίτης!
Απο τις εκδόσεις ΑΘΩΣ/ΠΑΙΔΙΚΑ κυκλοφορούν ήδη τα τεύχη 1,2,3,4 της σειράς. Το 2ο τεύχος μόλις επανακυκλοφόρησε με ανανεωμένο εξώφυλλο.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας