*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Κοινωνική Ψυχολογία

Παρελθόν, Παρόν, Μέλλον...


Συγγραφή: · Παναγιώτης Σερδάρης
Έκδοση: Νοέμβριος 2014 από "University Studio Press"
Σελ.:810 (17x24), Άγνωστο Δέσιμο, ISBN: 978-960-12-2186-1


Θέμα: "Κοινωνική ψυχολογία"

Στο βιβλίο αναλύονται τα βασικά ζητήματα της κοινωνικής ψυχολογίας ως επιστήμης, οι μεθοδολογικές αρχές της κοινωνικο-ψυχολογικής έρευνας και εξετάζονται τα συγκεκριμένα ψυχολογικά χαρακτηριστικά των μεγάλων κοινωνικών ομάδων και των δυναμικών φαινομένων που υπάρχουν στις μικρές ομάδες -συνοχή, ηγεσία, λήψη ομαδικών αποφάσεων, κοινωνική αλληλεπίδραση και επικοινωνία. Το σύγγραμμα εξετάζει τα παραπάνω ζητήματα από τη μαρξιστική θεώρηση σε σύγκριση με τις θέσεις της ψυχολογίας στη Δύση, αποδεικνύοντας την πρακτική τους σημασία για την επιστημονική οργάνωση της διοίκησης, τη διαπαιδαγώγιση και άλλους τομείς ιδεολογικού προσανατολισμού στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Το βιβλίο απευθύνεται στους ειδικούς στον χώρο της ψυχολογίας, στους φοιτητές και σπουδαστές των ΑΕΙ και ΤΕΙ και σ’ ένα ευρύτερο αναγνωστικό κοινό, που ενδιαφέρεται για την κοινωνική ψυχολογία. • Ο Παναγιώτης Σερδάρης είναι αναπληρωτής καθηγητής του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας