*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μόδα

Δημιουργικό Σχέδιο, Χρώματα, Στυλ


Συγγραφή: ·Hannelore Eberle ·Tuula Salo ·Hannes Dollel
Έκδοση: Ιανουάριος 2013 από "Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις"
Σελ.:430 (21χ29), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-331-477-6


Θέμα: "Μόδα"

Στόχος του βιβλίου είναι να μεταδώσει στους αναγνώστες τις βασικές ουσιώδεις αρχές για τη δημιουργία σχεδίων μόδας καθώς επίσης και ως εκπαιδευτικό μέσο. To βιβλίο αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο για ένα σχεδιαστή μόδας και ταυτόχρονα πληρεί όλες τις προϋποθέσεις για προσωπική χρήση. Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζεται το πως αναπτύσσονται μοντέρνες φιγούρες για άνδρες, γυναίκες και παιδιά βασιζόμενες πάνω στις φυσιολογικές αναλογίες του σώματος όπως επίσης και η σχεδίαση ενδυμάτων πάνω από τις φιγούρες. Με μεθοδικό τρόπο παρουσιάζεται επίσης και η σχεδίαση χεριών, ποδιών, προσώπων, κομμώσεων και αξεσουάρ για το κεφάλι. Μια μεγάλη πηγή ιδεών στη μόδα είναι οι λεπτομέρειες στα ενδύματα όπως επίσης και οι πολλές πιθανότητες για διακοσμητικές παρεμβάσεις κατά την κοπή και την επεξεργασία. Αυτό είναι κάτι που το βιβλίο αυτό το παρέχει στον αναγνώστη και με τη βοήθεια αρκετών παραδειγμάτων. Εν συνεχεία σας παρέχονται τρόποι για επαγγελματική παρουσίαση σχεδίων μόδας μέσω διαφόρων layout.

(1997) Σχέδιο μόδας Ι, Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας