*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

«Ο Κόσμος μου!»

Το Παιδί από τη Γέννηση έως τα 3 έτη

"The baby in the mirror: A Child's World from birth to three" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Έκδοση: Ιούλιος 2014 από "Παρισιάνου Α.Ε."
Σελ.:312 (21x14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 978-960-394-979-4


Θέμα: "Εγκυμοσύνη" "Βρέφη" "Βρέφη - Ψυχολογία"

- Πως είναι να είσαι νεογέννητο μωρό;
- Ένα βρέφος που μόλις ξεκινά να μιλά;
- Ένα νήπιο που θορυβωδώς δοκιμάζει τα όρια της ίδιας του της αυτονομίας;
Σε αυτό το συναρπαστικό βιβλίο, ο μυθιστοριογράφος και αναπτυξιακός ψυχολόγος Charles Fernyhough έχει βάλει σκοπό να απαντήσει αυτά τα ερωτήματα με έναν πολύ ενδιαφέρων τρόπο που επικεντρώνεται στο παιδί.
Διαπλέκοντας τη σύγχρονη επιστήμη με τις δικές του τρυφερές παρατηρήσεις της κόρης του Αθηνάς, ο Fernyhough περιγράφει με ζωηρότατα το εκπληκτικό ταξίδι που κάνει ένα παιδί κατά τη διάρκεια των βαρυσήμαντων πρώτων τριών ετών της ζωής.

"Το πιο ποιητικό δημοφιλές επιστημονικό βιβλίο της χρονιάς... ένα βιβλίο πολύ δύσκολο να γραφτεί" (Sunday Telegraph, προτεινόμενο βιβλίο του καλοκαιριού)
"Μια αναφορά γραμμένη με κομψό τρόπο, ζεστή, στοχαστική και καινοτόμος... έχει γίνει υπέροχη δουλειά στη μεταβίβαση προς τον αναγνώστη του πώς είναι η ζωή με ένα μωρό" (Alison Gopnik, Times Literary Supplement)
"Φιλόδοξο και ευφυέστατο... οποιοσδήποτε γονέας, ειδικότερα κάποιος με ένα παιδί, θα συγκινηθεί και θα διαφωτιστεί" (Andrew Miller, Financial Times)
"Μία τρυφερή, πανέμορφα γραμμένη αναφορά... προσεγγίσιμη και χωρίς ορολογία" (Scotsman)
"Ένας θρίαμβος ενημερωμένης φαντασίας και μία συγκινητική απόδειξη αγάπης" (Sunday Telegraph)
"Ένα ταξίδι της ανακάλυψης των πρώτων τριών ετών της ζωής μέσα από τα μάτια ενός παιδιού, που παρατηρήθηκε με κόπο και είναι έξοχα καταγγεγραμμένο... Το αποτέλεσμα των παρατηρήσεων του Fernyhough αποτελεί ένα ασυνήθιστο και όμορφο υβρίδιο· ένα σύγγραμα επικαλυμένο με τρυφερότητα, ένα απομνημόνευμα ριζωμένο στην έρευνα" (Guardian)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας