*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Νοσηλευτικές θεωρίες


Συγγραφή: ·M. McEwen ·E. M. Wills
Επιμέλεια: · Ευαγγελία Κοτρώτσου
Έκδοση: Δεκέμβριος 2013 από "Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις"
Σελ.:576 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-452-167-5


Θέμα: "Νοσηλευτική"

Από την εποχή που η Florence Nightingale διατύπωσε την ιδρυτική φιλοσοφία της Νοσηλευτικής επιστήμης μέχρι σήμερα, διατυπώθηκαν πολλές θεωρίες, διαφορετικές προσεγγίσεις και διασαφηνίσεις προηγούμενων προτάσεων όσον αφορά στη Νοσηλευτική.

Το παρόν σύγγραμμα δίνει μια συνολική και εμπεριστατωμένη εποπτεία των νοσηλευτικών θεωριών, αποσκοπώντας τόσο στη θεωρητική τεκμηρίωση βασικών νοσηλευτικών εννοιών, όσο και στην ανάδυση μιας συγκροτημένης θεωρητικής βάσης στην οποία θεμελιώνεται η νοσηλευτική πρακτική.

Το βιβλίο απευθύνεται σε σπουδαστές της Νοσηλευτικής αλλά και σε επαγγελματίες νοσηλευτές, και προτείνει το θεωρητικό υπόβαθρο της επιστήμης τους που προέκυψε μέσα από τις ανάγκες της εκάστοτε εποχής και εμπλουτίστηκε από σύγχρονες βιβλιογραφικές προτάσεις και, ασφαλώς, από την καθαυτή κλινική πρακτική.

(2004) Νοσηλευτικές θεωρίες, Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας