*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Εισαγωγή στη νοσηλευτική επιστήμη


Συγγραφή: · Σοφία Ζυγά
Έκδοση: Δεκέμβριος 2013 από "Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις"
Σελ.:384 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-452-175-6


Θέμα: "Νοσηλευτική"

Η Νοσηλευτική στο παρόν σύγγραμμα εξετάζεται τόσο ως επιστήμη που διέπεται από αρχές, μεθοδολογίες, μοντέλα και σχήματα, όσο και ως τέχνη, οπότε αναφέρεται στην καθαυτή άσκηση του νοσηλευτικού επαγγέλματος με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Η πρωτοτυπία του βιβλίου είναι μια συνολική θεώρηση της Νοσηλευτικής, η οποία λαμβάνει υπόψη τις συγγένειες με συναφή επιστημονικά πεδία, όπως την Ιατρική, την Ψυχολογία και τις Κοινωνικές επιστήμες. Καλύπτεται εξάλλου και ένα κενό στην εγχώρια βιβλιογραφία, που αφορά στην ύπαρξη ενός έγκυρου και τεκμηριωμένου εισαγωγικού εγχειριδίου Νοσηλευτικής, το οποίο να επιτρέψει στους φοιτητές την επαφή τους με τη θεωρία της επιστήμης τους, αλλά και την παρακολούθηση της συζήτησης γύρω από πρακτικά ζητήματα που προκύπτουν από την κλινική εμπειρία.

Τέλος, σύγχρονα ζητήματα περί τη Νοσηλευτική αλλά και νέες τάσεις και προκλήσεις παρουσιάζονται από ειδικούς στον χώρο της Νοσηλευτικής, γεγονός που καθιστά το παρόν βιβλίο εξαιρετικά χρήσιμο και για τους επαγγελματίες στον χώρο της Νοσηλευτικής.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας