*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αλεπούδες

"Foxfinder" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Dawn King
Μετάφραση: ·Γιώργος Χατζηνικολάου
Έκδοση: Νοέμβριος 2013 από "Σοκόλη - Κουλεδάκη"
Σελ.:80 (21χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-556-032-1


Θέμα: "Αγγλικά θεατρικά έργα"

Οι "Αλεπούδες" είναι μια καθηλωτική και συνταρακτική παραβολή της Dawn King, μια σκοτεινά κωμική διερεύνηση της πίστης, της επιθυμίας και της ευθύνης, που διαδραματίζεται σε έναν κόσμο τόσο ξένο όσο και οικείο.
Ο Ουίλιαμ Μπλορ, ένας ειδικά εκπαιδευμένος "ανιχνευτής", σταλμένος από την κεντρική εξουσία, φτάνει στο αγρόκτημα του Σαμουήλ και της Ιουδίθ για να διερευνήσει μία υπόνοια προσβολής... από αλεπούδες! Οδηγημένος από την εκπαίδευσή του αλλά και τα πιστεύω του, καλείται να αποκαλύψει και να εξοντώσει το θηρίο "...που απειλεί τον ανθρώπινο πολιτισμό", παραμένοντας ο ίδιος άθικτος και ελεύθερος από την επιρροή του. Όσο προχωράει η έρευνά του, θα συμβούν γεγονότα που θα αλλάξουν τη ζωή τους. Για πάντα.

Το έργο βραβεύτηκε το 2011 με το πρώτο βραβείο Papatango στον διαγωνισμό νέων συγγραφέων σε συνεργασία με το Θέατρο Finborough όπου πρωτοπαίχτηκε το 2011.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας