*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το μουσικό μου ημερολόγιο 2014


Συγγραφή: · Γιώργος Β. Μονεμβασίτης
Έκδοση: Οκτώβριος 2013 από "Ιανός"
Σελ.:128 (16χ11), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6882-83-7


Θέμα: "Ημερολόγια" "Μουσική - Ιστορία "

Τα ημερολόγια εκμετρούν συνήθως το ζην, όταν ολοκληρώνεται η χρονιά στην οποία εστιάζουν. Το Μουσικό Ημερολόγιο, όμως, το οποίο ετοίμασε ο Γιώργος Β. Μονεμβασίτης για τον ΙΑΝΟ, θα συνεχίζει να υπάρχει στις βιβλιοθήκες - γιατί εκεί ανήκει - για πολλά ακόμη χρόνια, μια και προσφέρει όχι μόνο χρηστικές, αλλά και σημαντικές διαχρονικές πληροφορίες. Οι προσωπικές του επιλογές, οι οποίες εμπλουτίζουν το ημερολόγιο αυτό, αφορούν επετείους που προέρχονται από τον ευρύτερο χώρο της λόγιας μουσικής. Μια επέτειος για κάθε ημέρα του χρόνου. Μια από τις επετείους κάθε εβδομάδας επιλέγεται ως η επέτειος του επταημέρου και σχολιάζεται ιδιαιτέρως με ένα γλαφυρό κείμενο, το οποίο συμπληρώνεται με ένα σχετικό απόφθεγμα και μια, σχετική βεβαίως και αυτή, πρόταση δισκογραφίας. Αν αναζητάτε ένα διαφορετικό, πρωτότυπο ημερολόγιο, το οποίο θα συμβουλευόσαστε όχι μόνο στη διάρκεια της καινούριας χρονιά, αλλά και σε εκείνες που θα ακολουθήσουν, το βρήκατε. Είναι αυτό!

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας