*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ημερολόγιο 2014: Ελλάδα


Έκδοση: Οκτώβριος 2013 από "Μίλητος"
Σελ.:240 (22χ21), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-464-488-2


Θέμα: "Ημερολόγια" "Ελλάς - Φωτογραφικά λευκώματα"

Ο χρόνος κυλάει, η καθημερινότητα τρέχει, κι εσείς θέλετε να τα προλάβετε όλα, να οργανωθείτε σωστά, δίχως να σας διαφύγει κάτι σημαντικό. Κάντε το με τη βοήθεια ενός ημερολογίου από τις Εκδόσεις Μίλητος, που θα σας "φτιάξει τη μέρα"!

Το νέο εβδομαδιαίο ημερολόγιο των Εκδόσεων Μίλητος έχει θέμα του την Ελλάδα, τη χώρα που έχει εξυμνηθεί αμέτρητες φορές ανά τους αιώνες για την ομορφιά της, την ιστορία της, αλλά και τη μοναδική συνεισφορά της στην παγκόσμια διανόηση. Το ημερολόγιο Ελλάδα κοσμείται από μοναδικές φωτογραφίες από το υπέροχο ελληνικό φυσικό τοπίο, τις επιβλητικές κατασκευές των κατοίκων της, τα θρησκευτικά και αρχαιολογικά μνημεία της, καθώς και στιγμιότυπα από την καθημερινή ζωή. Η κάθε μία θα προσδώσει στις εβδομάδες σας την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της μαγευτικής χώρας που λέγεται Ελλάδα!

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας