*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 16,92 €
Γλυκαντικές ουσίες
Συγγραφή: ·Αθανάσιος Λαμπρόπουλος ·Στυλιανός Ανέστης
Έκδοση: 2008 από "Εκδόσεις Πύλες"
Σελ.:176 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-87720-4-4
Θέμα: "Τροφή - Τεχνολογία"
Το περιεχόμενο του συγγράμματος αυτού αναφέρεται στις βασικές αρχές γλυκαντικών υλών και αποσκοπεί στο να γίνει όσο το δυνατόν περισσότερο χρήσιμο και κατανοητό στη ζαχαροπλαστική τέχνη και σε όλους εκείνους που ασχολούνται με την τεχνολογία και την επιστήμη τροφίμων καθώς και σε άλλα συναφή με τις γλυκαντικές επαγγέλματα. Βασικά κεφάλαια αυτού είναι οι υδατάνθρακες, τα σάκχαρα, οι φυσικές και μη ζαχαρούχες, οι συνθέτικες γλυκαντικές ουσίες, τα σιρόπια, το μέλι, οι εφαρμογές γλυκαντικών, ο ποιοτικός και ποσοτικός προσδιορισμός γλυκαντικών και η νομοθεσία γλυκαντικών υποκατάστατων.
(2005) Μηχανικές και θερμικές διεργασίες των τροφίμων: Θεωρία, Εκδόσεις Πύλες
(2005) Μηχανικές και θερμικές διεργασίες των τροφίμων: Εργαστηριακό εγχειρίδιο, Εκδόσεις Πύλες
