*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 11,94 €
Μηχανικές και θερμικές διεργασίες των τροφίμων: Εργαστηριακό εγχειρίδιο
Συγγραφή: ·Αθανάσιος Λαμπρόπουλος ·Στυλιανός Ανέστης
Έκδοση: 2005 από "Εκδόσεις Πύλες"
Σελ.:258 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-87720-1-Χ
Θέμα: "Τροφή - Τεχνολογία"
Περιελαμβάνει εραστηριακές ασκήσεις για τους εξής τομείς:
- Ξήρανση σε ρεύμα αέρος
- Ξήρανση με διπλούς κυλίνδρους
- Αφυδάτωση- ξήρανση σε δίσκους
- Ξήρανση με λυοφίληση
- Ξήρανση υπό κενό
- Ξήρανση με κατάψυξη
- Ξήρανση με ψεκασμό
- Υπολογισμός Ψυχομετρικών μεγεθών
- Συμπύκνωση με εξάτμιση- απόσταξη
- Μέτρηση του ιξώδες
- Εξισώσεις κινήσεως σωματιδίων στερεών εντός ρευστού
- Εναλλάκτης θερμότητος
- Εξώθηση
- Συμπύκνωση με εξάτμιση
- Μικροκύματα
- Κατάψυξη
- Προσφόρηση- εκχύλιση
- Κοσκίνηση
- Διήθηση
- Εξάτμιση απλού κάθετου σωλήνα
- Μεταφορά θερμότητας
- Εκχύλιση
- Θερμική επεξεργασία και απαρέωση υγρών τροφίμων
- Μίξη ρευστών
- Ρευστά και αντλίες.
(2008) Γλυκαντικές ουσίες, Εκδόσεις Πύλες
(2005) Μηχανικές και θερμικές διεργασίες των τροφίμων: Θεωρία, Εκδόσεις Πύλες