*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

ΕΦφάνταστες ιστορίες

Επιλεγμένα διηγήματα από τα λογοτεχνικά εργαστήρια της ΑΛΕΦ 2005-2012

(Συλλογικό έργο)
Συγγραφή: · Γιάννης Παπαδόπουλος · Παναγιώτης Κούστας · Σταμάτης Σταματόπουλος · Χέντβιγκ - Μαρία Καρακούδα · Σπύρος Κίντζιος · Άντζελα - Λου Πέτρου - Γκίνη · Νεκτάριος Χρυσός · Κέλλυ Θεοδωρακοπούλου · Χριστίνα Μαλαπέτσα · Κώστας Χαρίτος · Μιχάλης Μανωλιός · Βάσω Χρήστου · Τέτη Θεοδώρου · Ηφαιστίων Χριστόπουλος
Επιμέλεια: · Δημήτρης Φύσσας
Έκδοση: Απρίλιος 2013 από "ΑΛΕΦ - Αθηναϊκή Λέσχη Επιστημονικής Φαντασίας"
Σελ.:244 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 618-80591-0-0


Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Διήγημα - Συλλογές " "Φανταστική λογοτεχνία"

- Γιατί οι νεκροί είναι μυστήρια φάρα;
- Έχεις τα κότσια για μια βάρδια στον Καιάδα;
- Πρέπει να δικαστείς για ένα έγκλημα που δεν έχεις ακόμα διαπράξει;
- Τι προβλέπει για τον Κόσμο το Θεώρημα του Ενός;
- Πώς ορίζεται ο άνθρωπος;

Δουλειά της λογοτεχνίας του Φανταστικού είναι να θέτει ερωτήματα, και ερωτήματα υπάρχουν πολλά στους κόσμους που ξεδιπλώνουν οι 13+1 συγγραφείς αυτής της ανθολογίας.

Κόσμοι, άλλοι ελκυστικοί, άλλοι αποτρόπαιοι κι άλλοι τόσο κοντινοί στον δικό μας οικείο και οριοθετημένο κόσμο, που δεν θα καταλάβετε καν ότι αφήσατε το κατώφλι του και ζείτε πλέον μέσα σε μία από τις "εφφάνταστες ιστορίες".

Από τις εκδόσεις "Φανταστικός κόσμος" κυκλοφορεί η ανθολογία "Τρεις ματιές τ' αλλάζουν όλα" (2007), με διηγήματα από το 1ο μέχρι και το 6ο λογοτεχνικό εργαστήριο. Η παρούσα ανθολογία περιλαμβάνει διηγήματα από το 7ο μέχρι και το 20ο.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας