*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η παραγωγική έμπνευση

Γίνετε πιο παραγωγικοί σε κάθε τομέα της ζωής σας

"The Productivity Epiphany" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Vincent Harris
Μετάφραση: ·Παναγιώτης Δρεπανιώτης
Έκδοση: Ιανουάριος 2013 από "Θέσις"
Σελ.:132 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7977-68-8


Θέμα: "Συμβουλευτική"

Το Βιβλίο αυτό θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας σε όλους τους τομείς της ζωής σας - αλλά όχι και στον τρόπο σκέψης σας. Δεν θα βρείτε έναν "τυφλοσούρτη" για την επιτυχία σας· θα έχετε όμως τη μια σπουδαία ιδέα να διαδέχεται την άλλη, κι αυτό θα κάνει το μυαλό σας να κινηθεί δημιουργικά με τρόπους που θα σας κάνουν να πείτε πολλές φορές «α χα!» την ώρα που θα διαμορφώνετε τον δικό σας, προσωπικό "τυφλοσούρτη" για την επιτυχία.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας