*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ειδικές - κλαδικές λογιστικές

(Συλλογικό έργο)
Συγγραφή: · Μιχάλης Ν. Διακομιχάλης · Αθανάσιος Α. Μανδήλας · Συμεών Κελετζής
Έκδοση: Μάιος 2013 από "Σταμούλη Α.Ε."
Σελ.:447 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-351-920-0


Στο βιβλίο "Ειδικές - κλαδικές λογιστικές" αναλύονται θέματα λογιστικού χειρισμού των οικονομικών συναλλαγών τεσσάρων κλάδων της οικονομίας: του Ναυτιλιακού, του Ξενοδοχειακού, του Κατασκευαστικού και του Τραπεζικού. Στόχος του βιβλίου είναι η διεύρυνση και ταυτόχρονα η εξειδίκευση των γνώσεων σε λογιστικά ζητήματα που δεν καλύπτονται από τα μαθήματα της γενικής λογιστικής.

-Για τις Ναυτιλιακές επιχειρήσεις:
προτείνεται ένα λογιστικό σχέδιο για όλες τις δραστηριότητες, με τη μικρότερη δυνατή παρέμβαση στη δομή των λογαριασμών, όπως καθορίζονται από το ΕΓΛΣ.

-Για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις:
υποδεικνύεται ο τρόπος αντιμετώπισης των λογιστικών ιδιαιτεροτήτων μέσα από την ανάπτυξη ενός κατάλληλα διαρθρωμένου σχεδίου λογαριασμών.

-Για τις τεχνικές-κατασκευαστικές επιχειρήσεις:
πραγματοποιείται ανάπτυξη θεμάτων φορολογίας και κοστολόγησης και ανάλυση των λογαριασμών ιδιαίτερης σημασίας για τον κλάδο.

-Για τις τραπεζικές επιχειρήσεις:
γίνεται αναλυτική παρουσίαση των προϊόντων τους και των λογιστικών εργασιών, καθώς και των οικονομικών καταστάσεών τους, σύμφωνα με το Κλαδικό Λογιστικό Σχέδιο των Τραπεζών.

Το βιβλίο απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές των Πανεπιστημίων και των ΤΕΙ, καθώς και σε στελέχη των λογιστηρίων των Ναυτιλιακών, Ξενοδοχειακών, Κατασκευαστικών και Τραπεζικών επιχειρήσεων.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας