*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το πρόβλημα του πόνου


Συγγραφή: ·Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος Γ. Λενής
Έκδοση: Απρίλιος 2013 από "Ιερά Μητρόπολις Καλαβρύτων και Αιγιαλείας. Εκδόσεις "Βιβλίο και Εικόνα""
Σελ.:183 (19χ12), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-99504-5-0


Θέμα: "Πόνος" "Θάνατος - Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία"

Βγαλμένο μέσα από την προσωπική εμπειρία ζωής του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβροσίου, το βιβλίο του, υπό τον τίτλο "Το πρόβλημα του πόνου", επανεκδίδεται από την Ιερά Μητρόπολή μας, με την ευκαιρία της συμπληρώσεως 35 ετών πολυκάρπου αρχιερατικής προσφοράς και διακονίας του, με σκοπό να απαντήσει με απλό και κατανοητό σε όλους τους αναγνώστες λόγο, στα διαχρονικά πανανθρώπινα ερωτήματα γύρω από τα γενεσιουργά αίτια του πόνου στην καθημερινή μας ζωή.

Παράλληλα δε να παρηγορήσει τις πονεμένες ψυχές που κλονίζονται, που καταρρέουν κάτω από το βάρος της θλίψης, που χάνουν το θάρρος και την δύναμη να συνεχίσουν τη ζωή τους, που αγρυπνούν μουσκεύοντας με δάκρυα το μαξιλάρι τους, στραγγίζοντας και την τελευταία σταγόνα από το πικρό ποτήρι του πόνου. Με την ευχή να οδηγηθούν κοντά στον Φιλεύσπλαχνο Κύριό μας τον μόνο συμπαραστάτη και παρηγορητή της ζωής μας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας