*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η γλώσσα μου είναι ελληνική

Το ευαγγέλιο του Έλληνα


Συγγραφή: · Κωνσταντίνος Ι. Ερρίπης
Έκδοση: Μάιος 2013 από "Γρηγόρη"
Σελ.:184 (18χ13), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-333-761-7


Θέμα: "Ελληνική γλώσσα - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις"

Η ελληνική γλώσσα είναι αρχέγονη και νοηματική. Είναι σήμερα η αρχαιότερη ομιλούμενη γλώσσα της υδρογείου και ομιλείται χωρίς διακοπή ανά τους αιώνες. Είναι το μόνο συνεχές στοιχείο του Ελληνισμού, η μόνη ιστορική "σταθερά" του. Επειδή η ελληνική γλώσσα είναι νοηματική, κάθε λέξη της είναι έτσι δομημένη, ώστε αναλυόμενη στα στοιχεία της να σε οδηγεί στις βασικές αρχές της γνώσης.

Έτσι λοιπόν αποτελεί, και λόγω της αρχέγονης υφής της, την κωδικοποίηση του πλείστου μέρους της γνώσης, την οποία κατέκτησε ο άνθρωπος από τότε που μίλησε και έγραψε. Διασώζει επί πλέον μέσα στα σπλάγχνα της στοιχεία και πολύτιμες πληροφορίες από πανάρχαιες εποχές, όταν οι άνθρωποι δεν είχαν εφευρέσει τον γραπτό λόγο. Είναι γλώσσα -μοναδικό μνημείο- μίας άγνωστης (προκατακλυσμιαίας) ιστορικής περιόδου.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας