*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Βιβλίο περιλήψεων 1ου Περιβαλλοντικού Συνεδρίου Θεσσαλίας

Σκιάθος, 8-10 Σεπτεμβρίου 2012:

(Συλλογικό έργο)
Επιμέλεια: ·Αθανάσιος. Γ. Κούγκολος ·Όλγα Χριστοπούλου
Έκδοση: Αύγουστος 2012 από "Γράφημα"
Σελ.:250 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6865-49-5


Θέμα: "Περιβάλλον"

Το Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης καθώς και το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έχουν διοργανώσει, κατά το παρελθόν, πολλά διεθνή και πανελλήνια συνέδρια με αντικείμενα σχετικά με τη διαχείριση περιβάλλοντος, την ανάπτυξη, την οδική ασφάλεια, τη διαχείριση υδατικών πόρων κλπ. Αυτή τη φορά επιθυμία των διοργανωτών ήταν η υλοποίηση ενός περιβαλλοντικού συνεδρίου με τοπικό κυρίως ενδιαφέρον, ώστε να αναδειχθούν περιβαλλοντικά ζητήματα με επίκεντρο τη Θεσσαλία και να δημιουργηθεί ένα βήμα για την ανταλλαγή ιδεών μεταξύ της επιστημονικής και ερευνητικής κοινότητας, των εκπαιδευτικών, των μη κυβερνητικών οργανώσεων, ενδιαφερόμενων πολιτών καθώς και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σκοπός του συνεδρίου είναι να συμβάλει στην ολοκληρωμένη παρουσίαση του έργου που επιτελείται σε αυτή την περιοχή της χώρας μας και να δημιουργήσει μια βάση δεδομένων στην οποία θα προστρέχουν στο μέλλον ερευνητές αλλά και ενδιαφερόμενοι πολίτες.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας