*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 12,47 €
Άνδρας
Ο αγαπημένος άγνωστος
Συγγραφή: · Λιάνα Καλλιέρου - Ξυλά
Έκδοση: Μάρτιος 2013 από "Εκδόσεις Πατάκη"
Σελ.:430 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-16-4420-2
Θέμα: "Άνδρες - Ψυχολογία"
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους άνδρες αλλά και στις γυναίκες της ζωής τους.
Στον άνδρα που θέλει να κατανοήσει πόσο τα βιώματα της παιδικής και της εφηβικής του ηλικίας ήταν καθοριστικά για την εξέλιξη του χαρακτήρα του και τη δομή της ζωής του. Γιατί ο άνδρας έχει περισσότερες ανεξερεύνητες βιολογικές, σωματικές και πνευματικές πτυχές από τη γυναίκα.
Στη μάνα που με την απεριόριστη αγάπη της τον μεγαλώνει και τον αντρώνει, για να κυβερνήσει αυτός τον κόσμο.
Στη γυναίκα που θέλει να εμβαθύνει στην ψυχή του, να τον γνωρίσει, να τον κατανοήσει και, μέσα από τη γνώση αυτή, να μπορέσει να αναγνωρίσει τις δικές της ανάγκες, τις δικές της απαιτήσεις και τελικά τον δικό της εαυτό.
Το βιβλίο αυτό θα βοηθήσει να επανεξεταστούν οι ρόλοι και τα στερεότυπα των δύο φύλων και θα οδηγήσει τον αναγνώστη στην αυτογνωσία και σε μια καλύτερη σχέση με το άλλο φύλο, αφού το ένα επηρεάζει και φωτίζει τις πτυχές του άλλου.
(2007) Η γυναίκα μετά τα 40, Εκδόσεις Καστανιώτη

Kallierou - Xyla, Liana ¹