*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Κατάματα


Συγγραφή: · Ελένη Χαρούδη
Έκδοση: Ιούνιος 2012 από "Εκδόσεις Πηγή"
Σελ.:178 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Προσωπικές αφηγήσεις - Μαρτυρίες" "Καρκίνος"

Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας δεν είναι απλά μια αληθινή ιστορία. Πρόκειται για μια κατάθεση ψυχής. Η Ελένη μας περιγράφει όλα όσα έζησε και ένιωσε από τη στιγμή που ο καρκίνος εμφανίστηκε στη ζωή της. Πρόκειται για ένα ημερολόγιο συναισθημάτων που μέσα από την κάθε σελίδα του βιώνουμε την αγωνία της συγγραφέως και τους φόβους της μπροστά στο άγνωστο. Τα ερωτήματά της, δικαιολογημένα. Θα μπορέσω να αντέξω; Θα αφαιρέσουν το στήθος μου; Θα έχει ανταπόκριση η θεραπεία;
Παρ' όλα αυτά, η γεύση που μας αφήνει η ανάγνωση του βιβλίου αυτού δεν είναι πικρή. Η ιστορία της Ελένης είναι ένας ύμνος στην αισιοδοξία και στη φιλία. Η ίδια έμαθε πολλά και βγήκε ακόμη πιο δυνατή μέσα από την περιπέτειά της. Σίγουρα, μπορούμε να διδαχτούμε κι εμείς πολλά όπως και ν' ανακαλύψουμε τη δύναμη που κρύβει ένας άνθρωπος που τολμά να κοιτάξει το πρόβλημά του κατάματα.

Λόγια της συγγραφέως
Όταν το 2010 ο καρκίνος μου χτύπησε την πόρτα, αποφάσισα να ξεκινήσω να γράφω τις σκέψεις μου και όλα αυτά που θα περνούσα. Ποτέ δεν είπα "γιατί σε μένα;", αλλά ήταν κάτι που δεν περίμενα ποτέ να συμβεί... σε μένα! Σήμερα, ένα χρόνο μετά, ξέρω ότι εγώ τον προκάλεσα... Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ. Ο καρκίνος πέρασε από τη ζωή μου παίρνοντας ένα κομμάτι από το σώμα μου, αλλά φεύγοντας μου άφησε πάρα πολλά! Ξέρω ότι θα σας φανεί κουφό, αλλά του είμαι ευγνώμων. Μέσα από όλη αυτή την περιπέτεια ξαναβρήκα τον εαυτό μου που με το πέρασμα του χρόνου, δυστυχώς, τον είχα χάσει. Έμαθα να ζω και να απολαμβάνω κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μου. Δε θεωρώ τίποτε πια δεδομένο. Και, φίλοι μου, η αρρώστια αυτή λέγεται ΚΑΡΚΙΝΟΣ και όχι ανίατη νόσος! Επίσης, όταν την προλάβουμε είναι θεραπεύσιμη. Και το πιο βασικό... δεν είναι μεταδοτική! Πιστέψτε με! Αλήθεια σας λέω! Ούτε όταν προφέρετε την λέξη αλλά ούτε όταν συναντάτε έναν καρκινοπαθή! Να 'στε πάντα καλά, με πολλά χαμόγελα και μην ξεχνάτε να εκμεταλλεύεστε το δώρο που σας έχει δοθεί και λέγεται... ΖΩΗ!

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας