*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 43,49 €
Δομαισθητική εκτίμηση των τροφίμων ζωικής προέλευσης
Συγγραφή: · Σπυρίδων Α. Γεωργάκης
Έκδοση: Ιούλιος 2012 από "Κυριακίδη Αφοί"
Σελ.:324 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-467-378-5
Θέμα: "Τροφή - Τεχνολογία"
Μη διαθέσιμη
(2005) Το κρέας και τα προϊόντα του, Σύγχρονη Παιδεία
(2002) Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης, Σύγχρονη Παιδεία
(1993) Ποιοτικός έλεγχος τροφίμων, University Studio Press
(1993) Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προελεύσεως, University Studio Press