*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Σύστημα εθνικής λογιστικής


Συγγραφή: · Θεόδωρος Α. Σκούντζος · Μιχάλης Ν. Διακομιχάλης
Έκδοση: Ιούνιος 2012 από "Σταμούλη Α.Ε."
Σελ.:489 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-351-901-4


Θέμα: "Λογιστική"

Στο βιβλίο αναλύεται το πλαίσιο του συστήματος Εθνικών Λογαριασμών μέσα από τα γενικά χαρακτηριστικά του και την ομαδοποίηση των οικονομικών μονάδων. Παρατίθενται όλες οι κατηγορίες συναλλαγών στο Σύστημα λογαριασμών, οι οποίοι παρουσιάζονται ανά κατηγορία, και γίνεται εκτενής αναφορά στις Εισροές-Εκροές, τους Αριθμοδείκτες, τον Πληθυσμό και τις Εισροές Εργασίας.

Η ύλη του βιβλίου βασίζεται στις αναθεωρημένες οδηγίες για την κατάρτιση συστημάτων εθνικών λογαριασμών των Ηνωμένων Εθνών, του Οργανισμού για Οικονομική Συνεργασία και Ανάπτυξη, της Διεθνούς Τράπεζας, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στόχος του βιβλίου είναι η κατανόηση και η εμπέδωση των αρχών της Εθνικής Λογιστικής μέσω της οποίας επιτυγχάνεται η οικονομική ποσοτική ανάλυση της εθνικής οικονομίας που αποτυπώνεται στους Εθνικούς Λογαριασμούς.

Το βιβλίο απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές των Τμημάτων Λογιστικής, Διοίκησης και Οικονομικών, των Σχολών Διοίκησης και Οικονομίας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας