*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Κατανοώντας τον πανικό και την αγοραφοβία


Συγγραφή: ·Θοδωρής Χαλιµούρδας ·Βιβή Σωτηροπούλου
Επιμέλεια: · Νίκος Βαϊδάκης
Έκδοση: Μάιος 2012 από "Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις"
Σελ.:96 (21χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-452-146-2


Θέμα: "Ψυχικές ασθένειες"

Το σύγγραμμα αυτό αποτελεί τη συνέχεια της προσπάθειας κατανόησης μιας σειράς συχνά εμφανιζόμενων διαταραχών που έχουν ως βάση τους το άγχος και απευθύνεται σε ασθενείς, τις οικογένειές τους, καθώς σε επαγγελματίες υγείας. Το συγκεκριμένο βιβλίο, ακολουθεί την έκδοση "Κατανοώντας την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή" και επικεντρώνεται στην κατανόηση του άγχους, του φόβου και του πανικού. Ενημερώνει για τη φύση και τη λειτουργία των συναισθημάτων αυτών και εξηγεί τις διαταραχές που προέρχονται από αυτά, όπως η διαταραχή πανικού και η αγοραφοβία. Τέλος, περιγράφεται η ενδεδειγμένη θεραπευτική αντιμετώπιση αυτών των δυσκολιών.

Το έργο είναι καρπός των σημαντικών προσπαθειών που κατέβαλαν οι Θοδωρής Χαλιμούρδας και Βιβή Σωτηροπούλου υπό την εποπτεία του Αναπληρωτή Καθηγητή της Ψυχιατρικής κ. Νίκου Βαϊδάκη. Εντάσσεται δε, όπως και το προηγούμενο για την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών του καθηγητή κ. Γ.Ν. Παπαδημητρίου, Διευθυντή της Α' Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η πλούσια εικονογραφημένη έκδοση από τις ΒΗΤΑ Ιατρικές Εκδόσεις θα καλύψει το κενό που υπάρχει στη σχετική ελληνική βιβλιογραφία.

(2016) Κατανοώντας την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις

(2013) Κατανοώντας τις ειδικές φοβίες, Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις

(2012) Κατανοώντας την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή, Βήτα Ιατρικές Εκδόσεις

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας