*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Χειρουργική με μια ματιά

"Surgery at a Glance" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Pierce A. Grace ·Neil R. Borley
Μετάφραση: ·Ευάγγελος Αθανασίου
Έκδοση: 2012 από "Παρισιάνου Α.Ε."
Σελ.:197 (28χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-394-843-8


Θέμα: "Χειρουργική"

Η σειρά "Με μια Ματιά" είναι ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στους φοιτητές της Ιατρικής και τους νέους ιατρούς για την ακριβή και απλή προσέγγιση του θέματος και την εξαίρετη εικονογράφηση.
Κάθε μικρό κεφάλαιο καλύπτεται με ένα δισέλιδο που έχει έγχρωμα περιληπτικά διαγράμματα στην αριστερή σελίδα και επεξηγηματικό κείμενο στα δεξιά. Καλύπτοντας ένα ευρύ πεδίο με θέματα, τα βιβλία σε αυτήν τη σειρά είναι κατάλληλα ως εισαγωγικά κείμενα προς το θέμα ή εξυπηρετούν σκοπούς επανάληψης και είναι χρήσιμα όχι μόνο στις ιατρικές σχολές αλλά και παραέξω.
Οτιδήποτε χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με τη "Χειρουργική...με μια Ματιά!"

Ακολουθώντας την οικεία, εύχρηστη μορφή της σειράς "Με μια Ματιά", και τώρα πλήρως χρωματισμένη, η "Χειρουργική με μια Ματιά" αποτελεί μια προσιτή εισαγωγή αλλά και υλικό επανάληψης για τους φοιτητές της Ιατρικής. Πλήρως αναθεωρημένο και ενημερωμένο, αυτό το βιβλίο παρέχει μια φιλική προς τον αναγνώστη, εφ' όλης της ύλης προσέγγιση της χειρουργικής για να ενσωματώσει ό,τι χρειάζεται να ξέρει ο φοιτητής.

Αυτή η νέα έκδοση:
- Παρουσιάζεται σε πλήρως έγχρωμη μορφή για την ακόμη μεγαλύτερη ευκολία του αναγνώστη
- Επικεντρώνεται στις κύριες αρχές και τις σπουδαίες ασθένειες που είναι αναγκαίες στη τρέχουσα διδακτέα ύλη
- Παρέχει εκτεταμένη αναφορά στην αναισθησία και τη παιδιατρική χειρουργική
- Χωρίζει το μέρος της παιδιατρικής χειρουργικής σε δύο επιμέρους νέα κεφάλαια, για να αποτυπωθεί η στένωση του πυλωρού στην παιδική ηλικία, ο εγκολεασμός και η κακή θέση του οργάνου
- Αντανακλά την πιο πρόσφατη πρακτική, π.χ. νέα θεραπευτική αντιμετώπιση για την εκτομή των κιρσοειδών φλεβών
- Εμπεριέχει περισσότερες πρακτικές πληροφορίες στο μέρος των Παρουσιάσεων πάνω σε συγκεκριμένα θέματα.

Η "Χειρουργική με μια Ματιά" αποτελεί μια πολύτιμη πηγή για όλους τους φοιτητές της Ιατρικής, τους νέους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό των χειρoυργικών κλινικών.

(2006) Στοιχεία ανατομικής, Παρισιάνου Α.Ε.

() Χειρουργική με μια ματιά, Παρισιάνου Α.Ε.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας