*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Thieme εγχειρίδιο υπερηχοτομογραφίας

"Checkliste: Sonographie" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)

Συγγραφή: ·Günter Schmidt
Μετάφραση: ·Στέφανος Παπαδόπουλος · Θεόδωρος Σολδάτος
Επιμέλεια: ·Μαρίνος Τσουρούλας
Έκδοση: 2010 από "Ιατρικές Εκδόσεις Κωνσταντάρας"
Σελ.:471 (23χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6802-11-6


Θέμα: "Ακτινολογία" "Ιατρική τεχνολογία"

Το βιβλίο αυτό αποτελεί τον τέλειο οδηγό για τη χρήση των υπερήχων και απευθύνεται σε φοιτητές ιατρικής, ειδικευόμενους και τεχνολόγους.

Για τη ταχεία παραπομπή και ανασκόπηση της θεματολογίας, το "Εγχειρίδιο Υπερηχοτομογραφίας" έχει οργανωθεί με χρώματα στις παρακάτω ενότητες:

Βασικές αρχές: Το τμήμα καλύπτει αρχές φυσικής και τεχνικής, τεχνικές υπερηχογραφικής εξέτασης, τεκμηρίωση και γνωμάτευση, δυναμικές εξετάσεις και επεμβατική υπερηχογραφία.

Υπερηχογραφική εκτίμηση ειδικών σημείων και συμπτωμάτων: Ποια είναι τα τυπικά υπερηχογραφικά σημεία που υποδηλώνουν μια διάγνωση; Ποιες διαφορικές διαγνώσεις πρέπει να σκεφθείτε για συγκεκριμένα σημεία και συμπτώματα; Ανακαλύψτε, μελετώντας, τα ειδικά σημεία και συμπτώματα, όπως άλγος άνω κοιλίας, ψηλαφητές μάζες, οίδημα, διόγκωση αρθρώσεων, κλπ.

Υπερηχογράφημα ειδικών οργάνων και οργανικών συστημάτων: Σ' αυτό το τμήμα του βιβλίου παρέχεται μια συστηματική προσέγγιση της υπερηχογραφικής εξέτασης ειδικών οργάνων και οργανικών συστημάτων, με έμφαση στα πρωτόκολλα εξέτασης, τα φυσιολογικά και πιθανά παθολογικά ευρήματα και τη σημασία τους.

Χαρακτηριστικά αυτού του βιβλίου:
- Περισσότερες από 1000 εικονογραφήσεις, συμπεριλαμβανομένων έγχρωμων Doppler εικόνων
- Ειδικά κεφάλαια σχετικά με την υπερηχογραφία των αρθρώσεων, των καρωτίδων, το μετεγχειρητικό υπερηχογράφημα και την ανεύρεση άγνωστων όγκων.
- Πρωτότυπη, φιλική στη χρήση σελιδοποίηση

Επίσης διαθέσιμο από τον συγγραφέα:
Διαφορική διάγνωση στην Υπερηχογραφική Απεικόνιση: Εκπαιδευτικός Άτλας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας