*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ιατρική αμέλεια


Συγγραφή: · Βασίλειος Κ. Θεοδώρου
Έκδοση: Δεκέμβριος 2011 από "Αρδηττός"
Σελ.:205 Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-99977-3-2


Θέμα: "Ιατρική - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις"

Το βιβλίο φωτίζει και αναδεικνύει μια αδιόρατη παράμετρο της ιατρικής πράξης, η οποία επηρεάζει καθοριστικά, απ' ό,τι φαίνεται, την άσκηση αυτού του λειτουργήματος. Ο συγγραφέας, αξιοποιώντας τη σύγχρονη διεθνή βιβλιογραφία, εντοπίζει στην καθημερινή ιατρική πρακτική όλες αυτές τις κατηγορίες -περισσότερο ή λιγότερο εμφανείς- όπου καταγράφονται αμέλειες και σφάλματα. Πού οφείλεται όμως η ιατρική αμέλεια; Με σύνεση ο κ. Θεοδώρου δεν πέφτει στην παγίδα να υποστηρίξει τη μία ή την άλλη άποψη, να υποστηρίξει δηλαδή ότι ενοχοποιούνται τα άτομα ή τα συστήματα, αφού η αλήθεια, όπως παραδέχεται ο ίδιος, βρίσκεται στη μέση. Αντίθετα προτάσσει την ανάγκη εξεύρεσης μιας ορθολογικής λύσης προς όφελος του ασθενούς.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας