*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ζητήματα νομικής προστασίας του περιβάλλοντος


Συγγραφή: ·Δέσποινα Ι. Κλαβανίδου ·Δημήτριος Κωστόπουλος ·Ευαγγελία Κουτούπα - Ρεγκάκου · Ελισάβετ Συμεωνίδου - Καστανίδου ·Δημήτριος Δεβετζής ·Ιωάννης Ρεβολίδης ·Ευριπίδης Α. Ρίζος (Συλλογικό έργο)
Επιμέλεια: ·Αθανάσιος Γ. Γεωργιάδης
Έκδοση: Δεκέμβριος 2011 από "Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε."
Σελ.:160 (22χ16), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-445-784-5


Θέμα: "Περιβάλλον - Προστασία - Δίκαιο και νομοθεσία "

Στον παρόν τεύχος περιλαμβάνονται εισηγήσεις και παρεμβάσεις επιστημονικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στις 7.5.2010 από την Εταιρεία Νομικών Βορείου Ελλάδος και την Ένωση Αστικολόγων.

- Δέσποινα Κλαβανίδου, "Αστικές αξιώσεις από περιβαλλοντικές προσβολές"
- Δημήτριος Κωστόπουλος, "Η προστασία του περιβάλλοντος στη νομολογία του ΣτΕ"
- Ευαγγελία Κουτούπα-Ρεγκάκου, "Η διαδικασία εκτίμησης των περιβαλλοντικών επιπτώσεων"
- Ελισάβετ Συμεωνίδου-Καστανίδου, "Η ποινική προστασία του περιβάλλοντος: Η μεταφορά της Οδηγίας 2008/99 στο Ελληνικό Δίκαιο"
- Δημήτριος Δεβετζής, "Ιδιωτικό δίκαιο και προστασία πολιτιστικού περιβάλλοντος: Όψεις της προβληματικής, στη νομολογία των πολιτικών δικαστηρίων"
- Ιωάννης Ρεβολίδης, "Η προστασία της προσωπικότητας από περιβαλλοντικές προσβολές με ασφαλιστικά μέτρα και η απαγόρευση πλήρους ικανοποίησης του ασφαλιστέου δικαιώματος κατά την ΚΠολΔ 692 § 4"
- Ευριπίδης Α. Ρίζος, "Η επίδραση της ύπαρξης διοικητικής άδειας στην άρση του παράνομου χαρακτήρα της προσβολής περιβαλλοντικών αγαθών"

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας