*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Υπερηχοτομογραφία

"Ultrasound: The Requisites" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
(Συλλογικό έργο)
Συγγραφή: ·William D. Middleton ·Alfred B. Kurtz ·Barbara S. Hertzberg
Μετάφραση: ·Μαρίνος Τσουρούλας ·Απόστολος Μπουρνάζος ·Δημήτριος Μπατζιάκας ·Δημήτριος Φωτόπουλος
Έκδοση: 2006 από "Ιατρικές Εκδόσεις Κωνσταντάρας"
Σελ.:624 (30χ22), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-88361-8-2


Θέμα: "Ακτινολογία" "Ιατρική τεχνολογία"

Το πρακτικό και περιεκτικό σύγγραμμα καλύπτει επαρκώς κάθε απαραίτητη σύγχρονη πληροφορία για την υπερηχοτομογραφια σώματος και αγγείων καθώς και για το μαιευτικό και γυναικολογικό υπερηχογράφημα. μ' ένα εξαιρετικά φιλικό για τον χρήστη τρόπο.

- Καλύπτει τα πάντα, από βασικές αρχές μέχρι τις πρότυπες τεχνικές, εστιάζοντας στην ειδική ενημέρωση που χρειάζεται για εξάσκηση και επιβεβαίωση.
- Προσφέρει μια πλήρη γκάμα εικόνων για κάθε τύπο παθολογίας, βοηθώντας την αναγνώριση ενός μεγάλου εύρους υπερηχοτομογραφικών ευρημάτων.

Πλήρως επίκαιρο... και καλύτερο από ποτέ!
- Περιλαμβάνει νέα κεφάλαια για Πρακτική Φυσική, Κατώτερο Ουροποιογεννητικό, Γενικά για την Κοιλιά, Τράχηλο και Θώρακα και Άκρα
- Παρουσιάζει νέες απόψεις για την αυχενική διαφάνεια, την κυστική αδενωματώδη δυσπλασία και την έκτοπη κύηση στα κεφάλαια της μαιευτικής και της γυναικολογίας.
- Περιέχει σχεδόν εξ' ολοκλήρου νέες εικόνες - περισσότερες από 175 είναι έγχρωμες - όλες μέγιστης ευκρίνειας με πρότυπο εξοπλισμό.

Επειδή είναι τόσο συμπαγές, κλινικά προσανατολισμένο και ευανάγνωστο, το βιβλίο "Υπερηχοτομογραφια: The Requisites" είναι ένα ιδανικό εργαλείο μελέτης καθώς και μια κατάλληλη αναφορά για την καθημερινή πρακτική.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας