*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Sonny Rollins


Συγγραφή: ·Νάντια Πούλου
Επιμέλεια: ·Αντώνης Βαμβακάρης
Έκδοση: Ιούνιος 2011 από "4π Ειδικές Εκδόσεις Α.Ε."
Σελ.:64 (25χ20), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-488-218-Χ


Θέμα: "Μουσική τζαζ" "Μουσική - Ιστορία "

Μπορεί οτις μέρες μας το σόλο ενός τενόρου σαξοφώνου να θεωρείται αυτονόητο στον ήχο της jazz, δεν ήταν όμως πάντα έτσι.Όπως συμβαίνει συνήθως, κάποια στιγμή, ένας άνθρωπος είχε τπν οξυδέρκεια και το ταλέντο να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο όργανο διαφορετικά από τους προκατόχους του. Εκείνος που έφερε το τενόρο σαξόφωνο στο προσκήνιο, είναι ο Coleman Hawkins. Από τα χέρια του, τη σκυτάλη της καινοτομίας παρέλαβαν μουσικοί όπως ο Sonny Rollins, ο οποίος και αναφέρει τον Hawkins σαν τη βασική επιρροή του. Το Sonny Meets Hawk φέρνει μαζί αυτούς τους θρυλικούς σαξοφωνίστες. Το ηχητικό αποτέλεσμα επιβεβαιώνει το ταλέντο και τη δύναμη τους με τον καλύτερο τρόπο. Η παρούσα συλλεκτική επανέκδοση είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για μια αναδρομή στη ζωή και το έργο τους.

(εισαγωγή του βιβλίου)

(2011) Wynton Marsalis, 4π Ειδικές Εκδόσεις Α.Ε.

(2011) Nina Simone, 4π Ειδικές Εκδόσεις Α.Ε.

(2011) Jaco Pastorius, 4π Ειδικές Εκδόσεις Α.Ε.

(2011) Miles Davis, 4π Ειδικές Εκδόσεις Α.Ε.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας