*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Jaco Pastorius


Συγγραφή: ·Νάντια Πούλου
Επιμέλεια: ·Αντώνης Βαμβακάρης
Έκδοση: Απρίλιος 2011 από "4π Ειδικές Εκδόσεις Α.Ε."
Σελ.:64 Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-488-208-2


Θέμα: "Μουσική τζαζ" "Μουσική - Ιστορία "

Υπάρχουν στιγμές που κάποια χέρια κάνουν ένα μουσικό όργανο να ακούγεται εντελώς διαφορετικό. Ελάχιστοι μουσικοί θα μπορούσαν να καυχηθούν ότι κατάφεραν κάτι τέτοιο: αναφέρουμε τον Jimi Hendrix στην ηλεκτρική κιθάρα και τον Miles Davis στην τρομπέτα... Στο ηλεκτρικό μπάσο, ο Jaco Pastorius ήταν εκείνος που εκτόξευσε τον ήχο του οργάνου με τρόπο που όμοιος του δεν υπάρχει στην ιστορία της μουσικής. Αλλά δεν ήταν μόνο η δεξιοτεχνία ο λόγος που το έργο του συνεχίζει να προκαλεί δέος ακόμα και σήμερα.Ήταν και το ότι συνδύαζε σπάνια συνθετική ιδιοφυία με αλάνθαστη ενορχηστρωτική δεινότητα. Ιδιότητες που αναδεικνύονται με τον καλύτερο τρόπο στο ομώνυμο σόλο ντεμπούτο ίου Pastorius. Με αφορμή την επανέκδοση του, θυμόμαστε αυτό το μεγάλο κοι πρόωρα χαμένο μουσικό.

(εισαγωγή του βιβλίου)

(2011) Sonny Rollins, 4π Ειδικές Εκδόσεις Α.Ε.

(2011) Wynton Marsalis, 4π Ειδικές Εκδόσεις Α.Ε.

(2011) Nina Simone, 4π Ειδικές Εκδόσεις Α.Ε.

(2011) Miles Davis, 4π Ειδικές Εκδόσεις Α.Ε.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας