*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Κάτι καλό μαγειρεύεται


Συγγραφή: ·Χρίστος Χριστοδούλου
Έκδοση: 2009 από "Επιφανίου Ηλίας"
Σελ.:222 (26χ20), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 9963-674-24-0


Θέμα: "Μαγειρική" "Ζαχαροπλαστική"

Το καθημερινό μαγείρεμα ίσως είναι για μερικούς μια αναγκαστική δουλειά που δεν μπορεί να αποφευχθεί. Για κάποιους άλλους, όμως, είναι απόλαυση και ξεκούραση από την καθημερινότητα. Η απόλαυση ενός φαγητού ταιριάζει σε όλους. Μαζί έχουμε φτιάξει και δοκιμάσει πάρα πολλές συνταγές. Κάποιες από αυτές μου τις ζητάτε επανειλημμένα. Έτσι, σκέφτηκα να τις συγκεντρώσω σ' ένα βιβλίο. Η επιλογή ήταν μεγάλη και δύσκολη. Έτσι, σύμφωνα με τις εισηγήσεις σας, έχω επιλέξει μια σειρά από συνταγές τις οποίες και έχω καταγράψει. Δεν ήταν δυνατό να χωρέσουν σ' ένα βιβλίο, γι' αυτό ακολουθεί το επόμενο.

Θέλω να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου για την υποστήριξη που μου δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά, διότι έχετε συμβάλει στην επιτυχία του πρώτου μου βιβλίου.

Σας ευχαριστώ!
Χρίστος Χριστοδούλου

(2011) Γιορτινές μαγειρικές, Επιφανίου Ηλίας

(2009) Εύκολη γρήγορη μαγειρική, Ιδιωτική Έκδοση

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας