*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αναζητώντας λύση


Συγγραφή: ·Ιωάννης Καυκάς
Έκδοση: Δεκέμβριος 2011 από "Καυκάς Ιωάννης"
Σελ.:120 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-93-3595-0


Θέμα: "Εθνικισμός" "Πολιτική - Ελλάς"

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε κάθε Έλληνα ενεργό πολίτη, ο οποίος θα ήθελε μια Ελλάδα αληθινό πρότυπο δημοκρατίας και δικαιοσύνης. Η λύση σε όλες τις κρίσεις που βιώνει η πατρίδα μας υπάρχει. Είναι εφικτή. Και είναι μια υπόθεση Ελληνική.

Παρουσιάζονται με συντομία, απλότητα και ρεαλισμό πρακτικές και καταστάσεις που βίωσε η χώρα μας, και την οδήγησαν εδώ που βρίσκεται σήμερα αλλά και προτάσεις εφικτές για την διέξοδο από τις κρίσεις που βιώνουμε ως έθνος, ως Έλληνες.

Ένα βιβλίο που έχει στόχο τη λύση. Ένα βιβλίο από έναν απλό Έλληνα πολίτη που αγαπά την πατρίδα του και δεν αντέχει να τη βλέπει να διασύρεται διαρκώς και διεθνώς.

Πρέπει να διαβαστεί από κάθε Έλληνα που αισθάνεται εγκλωβισμένος, δεν βλέπει φως στο τούνελ, αλλά αναζητά μια λύση στα προβλήματα της καθημερινότητάς του και της πατρίδας του.
Από κάθε Έλληνα που αγωνιά για το μέλλον των παιδιών του.

Γιατί τη λύση μπορεί να τη δώσει μόνο ο Έλληνας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας