*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Φίλιπποι

Ο σεισμός στη φυλακή του Αποστόλου Παύλου


Συγγραφή: · Κωνσταντίνος Ν. Γκαραγκούνης
Έκδοση: Οκτώβριος 2011 από "Ο Λόγος"
Σελ.:86 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-510-123-8


Θέμα: "Βίβλος. Κ.Δ. - Κριτική, ερμηνεία κλπ"

Ήταν ο σεισμός των Φιλίππων ένα φυσικό γεγονός ή μία θεόσταλτη επέμβαση; Τι λέει η επιστημονική έρευνα για τη σεισμολογική δραστηριότητα της περιοχής; Ο διαπρεπής καθηγητής Τεχνικής Γεωλογίας και Υδρογεωλογίας του Πανεπιστημίου του Αμβούργου και του ΕΜΠ (Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου) Αθηνών, Κωνσταντίνος Ν. Γκαραγκούνης, τολμάει να ερευνήσει και να δώσει επιστημονικά στοιχεία που αποδεικνύουν άλλη μια φορά την επέμβαση του Πάνσοφου Δημιουργού στην ιστορία του κόσμου.

Μετά από έρευνες δέκα ετών και πλέον και με τη συνεργασία επιστημόνων συναφών ειδικοτήτων, δε διαπίστωσαν κάποια αντίστοιχα καταστρεπτικά ευρήματα μεταξύ των υπαρχόντων υλικών ερειπίων, όπως θα το περίμενε ο κάθε επιστήμονας, ως αποτέλεσμα ενός φυσικού "μέγα σεισμού".

Αντιθέτως, υπάρχουν σαφέστατες αποδεικτικές αναφορές στη σχετική Βιβλική καταγραφή για ορατά αντικειμενικά υλικά στοιχεία, ως αποτέλεσμα του "μέγα σεισμού", όπως π.χ. σπάσιμο όλων των αλυσίδων των δεσμίων όπως και της πόρτας, μόνο στο συγκεκριμένο χώρο της φυλακής. Πράγμα που αποδεικνύει μία Θεόσταλτη αγαθοποιό επέμβαση.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας