*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Εγκυκλοπαίδεια της αρχαίας Ελλάδας

"The Usborne Encyclopedia of Ancient Greece" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
(Συλλογικό έργο)
Συγγραφή: ·Jane Chisholm ·Lisa Miles ·Struan Reid
Μετάφραση: · Ναννίνα Σακκά - Νικολακοπούλου
Εικονογράφιση: ·Inklink Firenze ·Ian Jackson ·Giacinto Gaudenzi ·Jeremy Gower ·Nick Harris ·Nicholas Hewetson ·Rodney Matthews
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2011 από "Άγκυρα"
Σελ.:140 (27χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-422-989-3


Θέμα: "Ελλάς - Ιστορία, Αρχαία - Βιβλία για παιδιά" "Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά - Βιβλία για παιδιά" "Αρχαία Ελλάδα - Βιβλία για παιδιά"

Η εγκυκλοπαίδεια της αρχαίας Ελλάδας φανερώνει μπροστά στα μάτια μας, μέσα από λεπτομερείς εικόνες, το πιο θαυμάσιο κεφάλαιο της ιστορίας του κόσμου. Οι ελληνικές πόλεις-κράτη ανέπτυξαν μοναδικές ιδέες γύρω από την τέχνη, την αρχιτεκτονική, τη λογοτεχνία, τους νόμους, τη φιλοσοφία, την επιστήμη. Οι ιδέες αυτές ενέπνευσαν ολόκληρο τον κόσμο και πολλά στοιχεία του ελληνικού πολιτισμού, βρίσκονται στις ρίζες του πολιτισμού άλλων λαών.

Η εγκυκλοπαίδεια παρουσιάζει την ιστορία της αρχαίας Ελλάδας από το 2000 π.Χ. μέχρι το 30 π.Χ. όταν η Ελλάδα κατακτήθηκε από τους Ρωμαίους.


Μια εύχρηστη, περιεκτική εγκυκλοπαίδεια με πλούσια εικονογράφηση και καταπληκτικό φωτογραφικό υλικό. Οι λεπτομερείς χάρτες, οι αναπαραστάσεις των ιστορικών γεγονότων, των οικοδομημάτων και της καθημερινής ζωής, ζωντανεύουν ολόκληρο τον αρχαίο ελληνικό κόσμο.

(2016) Χρωματίζω ινδικά μοτίβα, Εκδόσεις Πατάκη

(2006) Ποιοι ήταν οι Ινδιάνοι;, Πλατύπους

(2006) Ποιοι ήταν οι Βίκινγκ;, Πλατύπους

(2004) Άλμπερτ Αϊνστάιν, Σαββάλας

(1995) Λαοί και πολιτισμοί, Ερευνητές

(1995) Εφευρέσεις και εμπόριο, Ερευνητές

(1994) Εξερεύνηση από τη θάλασσα, Ερευνητές

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας