*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αναστασία

Μυθιστόρημα

"Анастасия" (Πρωτότυπος τίτλος στα ουκρανικά)

Συγγραφή: · Vladimir Merge
Μετάφραση: ·Iryna Myroshnychenko
Επιμέλεια: ·Άγγελος Σκέμπρης
Έκδοση: Ιούνιος 2011 από "Κίνητρο"
Σελ.:239 (21χ14), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-8166-09-8


Θέμα: "Ουκρανική λογοτεχνία"

Mία νέα, πανέμορφη γυναίκα που ζει μέσα στην καρδιά και τη θαλπωρή του σιβηρικού δάσους εμφανίζεται για να αλλάξει τη ζωή των ανθρώπων.

Mε ιδέες και φιλοσοφίες για την επανένωση του ανθρώπου με τη φύση γύρω του, με λύσεις για τα πνευματικά και τα σωματικά προβλήματα που μας απασχολούν, η Aναστασία θα σας μεταφέρει σε έναν άλλο κόσμο, σε έναν κόσμο όπου Άνθρωπος και Φύση είναι Ένα και η ευτυχία δεν είναι άσκοπη περιπλάνηση αλλά συνεχές βίωμα.

Η "Αναστασία" στο πρώτο βιβλίο μάς θυμίζει την απεριόριστη δύναμη δημιουργίας που κρύβει ο καθένας μας μέσα του και παρουσιάζει το απίστευτα όμορφο και πρακτικό όραμά της για την επανασύνδεση του Ανθρώπου με τη Φύση, εκεί που υπάρχουν όλα όσα μπορούν να τον κάνουν ευτυχισμένο.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας