*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Βότανα και μυρωδικά

Από τη γλάστρα στο τραπέζι σας: Καλλιέργεια, συγκομιδή, μαγείρεμα

"The Cook's Herb Garden" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Jeff Cox · Marie - Pierre Moine
Μετάφραση: · Χαρά Γιαννακοπούλου · Ευαγγελία Θ. Μαυρικάκη
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2011 από "Εκδόσεις Πατάκη"
Σελ.:192 (20χ16), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-16-4215-3


Θέμα: "Βοτανική"

Ο πρακτικός οδηγός από τη γλάστρα στο πιάτο για να καλλιεργήσετε και να μαγειρέψετε βότανα με επιτυχία.

Ένας φωτογραφικός κατάλογος που περιέχει περισσότερα από 120 μαγειρικά βότανα, με πληροφορίες για τη γεύση, τις ιδανικές συνθήκες καλλιέργειας και τον τρόπο χρήσης τους στη μαγειρική.

Εμπνευσμένες προτάσεις φύτευσης σε ζαρντινιέρες και γλάστρες που περιλαμβάνουν μεσογειακά βότανα, βότανα καθημερινής χρήσης και βότανα για σαλάτες.

Οδηγίες βήμα προς βήμα για τη φύτευση, καλλιέργεια, συγκομιδή και αποθήκευση της σοδειάς και για τη χρήση της στην παρασκευή φαγητών και ποτών.

Πάνω από 60 συνταγές για αρωματικά βούτυρα, λάδια και ξίδια, αρωματικούς πολτούς και μαρινάδες, σαλάτες και ντρέσινγκ.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας