*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ιατρική και Internet

Online πηγές πληροφόρησης και ορολογία


Συγγραφή: ·Bruce C. McKenzie
Έκδοση: 1998 από "Ιατρικές Εκδόσεις Σιώκης"
Σελ.:254 (25χ17), 1, ISBN: 960-7461-26-6


Θέμα: "Ιατρική"

Το βιβλίο αυτό αποσκοπεί στο να παρουσιάσει στους γιατρούς και τους φοιτητές της Ιατρικής τις πληροφορίες που αφορούν στην υγεία και υπάρχουν online στο Internet. Οι επαγγελματίες του χώρου της υγείας θα διαπιστώσουν ότι το υλικό που υπάρχει στο βιβλίο αυτό είναι αρκετό για να καλύψει τις απαιτήσεις τους όσον αφορά μια γενική παρουσιάση των πληροφοριών που είναι διαθέσιμες στο Internet και της σχετικής ορολογίας. Με τον κατάλληλο εξοπλισμό και λίγη γνώση οι γιατροί τώρα μπορούν:
- να διαβάσουν περίληψεις άρθρων ιατρικών περιοδικών στον προσωπικό τους υπολογιστή
- να συζητήσουν με διακεκριμένους επιστήμονες άλλων χωρών ένα συγκεκριμένο ιατρικό δίλημμα
- να επεξεργαστούν με αμφίδρομο τρόπο ιατρικά περιστατικά στο διαδίκτυο
- να γίνουν συνδρομητές σε ηλεκτρονικούς ταχυδρομικούς καταλόγους ή να ερευνήσουν διάφορες βάσεις δεδομένων με ιατρικό περιεχόμενο.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας