*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η άκρη του νήματος


Συγγραφή: · Αγγελική Ι. Τσαντσαρίδου
Έκδοση: Μάρτιος 2011 από "Γκιούρδας Β."
Σελ.:125 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-387-906-1


Θέμα: "Μικροβιολογία " "Ιατρική" "Βιοχημεία " "Ογκολογία"

Το παρόν βιβλίο αποτελεί προϊόν μακρόχρονης ιατρικής έρευνας, μελέτης και εμπειρίας και υπόσχεται να αποκαλύψει την βιολογία των χωροκατακτητικών εξεργασιών παντρεύοντας την μικροβιολογία με την ογκολογία.

Μέσα από θωρακοχειρουργικά βιώματα αποδεικνύει μία κοινή αιτιοπαθογένεια, καταλήγοντας πως το σενάριο των ίδιων νόμων που διέπουν το σύμπαν επαναλαμβάνεται και μέσα στον ανθρώπινο οργανισμό.

Οι αποικίες - φωλιές των μικροοργανισμών που εγκαθίστανται στον ανθρώπινο οργανισμό αποτελούν την αλήθεια των νεοπλασιών γενικότερα, αντλούν συστατικά και ενέργεια από αυτόν, συνεργάζονται μεταξύ τους και στο τέλος τον νικούν. Του "κλέβουν" την ζωή...

Απευθύνεται σε βιοχημικούς, ερευνητές, φοιτητές νοσηλευτικών και ιατρικών σχολών, ιατρούς, καρκινοπαθείς και γενικότερα σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την πραγματικότητα. Στους μεν ανοίγει νέους ορίζοντες για την θεραπευτική προσέγγιση των συγκεκριμένων παθήσεων και στους δε γνώση της αλήθειας και της πραγματικότητας και απελευθέρωση από τις φοβίες τους.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας