*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το μήνυμα της Προς Ρωμαίους Επιστολής

"The Message of Romans" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · John R. W. Stott
Μετάφραση: ·Γιώργος Καλατζής
Επιμέλεια: · Αργύρης Πέτρου
Έκδοση: 2006 από "Ο Λόγος"
Σελ.:685 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-510-099-1


Θέμα: "Βίβλος. Κ.Δ. - Κριτική, ερμηνεία κλπ"

Tο γράμμα του Παύλου στη νεαρή εκκλησία της Ρώμης έχει επηρεάσει δραματικά τους χριστιανούς μέσα στους αιώνες. Έχει χαρακτηριστεί ως "μια διέξοδος στον ουρανό".
Σ' αυτό ο απ. Παύλος, δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα του Ευαγγελίου - τη μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη στην Καινή Διαθήκη. Οι ορίζοντές του είναι απεριόριστοι. Περνώντας μέσα από το χρόνο και την αιωνιότητα, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ανθρωπότητας, αναλύει τα σπουδαία θέματα της δικαίωσης, του αγιασμού και της δόξας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας