*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Οι έξι αυγές


Συγγραφή: ·Αλέξανδρος Καλόμοιρος
Έκδοση: Σεπτέμβριος 1993 από "Ζέφυρος"
Σελ.:102 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7342-02-Χ


Θέμα: "Βίβλος - Κριτική, ερμηνεία κλπ" "Πατέρες της Εκκλησίας - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις"

"Και εγένετο εσπέρας, και εγένετο πρωί, ημέρα μία..."

Η δημιουργία του κόσμου και του ανθρώπου αποτέλεσε πάντα το επίκεντρο έρευνας και αναζητήσεων, αλλά έγινε ταυτόχρονα και το αντικείμενο διαμάχης και αμφισβητήσεων που ξεκινούν από παρερμηνεία των Γραφών και ανεπίγνωστο ζήλο.
Ο συγγραφέας του βιβλίου αυτού, πιστός ορθόδοξος χριστιανός, έχοντας την γεύση της σύγχυσης που επικρατεί γύρω από το μυστήριο της Δημιουργίας, οδηγεί τον αναγνώστη μέσα στον παράδεισο της Αγίας Γραφής και των Πατέρων για να μπορέσει να δει το φως της αρμονίας που υπάρχει ανάμεσα στον Λόγο του Θεού και στα έργα Του.
Σύμφωνα με τη διδασκαλία των Πατέρων της Εκκλησίας, άγνωστης στους πολλούς, το σύμπαν προέρχεται από έναν "σπόρο". Τα άστρα, τα φυτά, τα ζώα, οι άνθρωποι, είμαστε βλαστοί που φύτρωσαν από τον ίδιο αρχικό σπόρο. Αναπτυχθήκαμε κι εμφανιστήκαμε το κάθε πλάσμα με τη σειρά του, όπως στο δέντρο τα κλαδιά, τα φύλλα και οι καρποί.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας