*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μυθικοί ήρωες


Συγγραφή: · Anita Ganeri
Έκδοση: Δεκέμβριος 2010 από "Μαλλιάρης Παιδεία"
Σελ.:48 (29χ24), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-457-412-4


Θέμα: "Μυθολογία " "Μυθολογία, Ελληνική - Βιβλία για παιδιά"

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις "Μαλλιάρης Παιδεία" το βιβλίο της Ανίτας Γκανέρι με τίτλο "Μυθικοί ήρωες".

Ένα βιβλίο για τους ήρωες της ελληνικής και παγκόσμιας μυθολογίας. Εξιστορούνται τα κατορθώματα και οι περιπέτειες του Ηρακλή, του Ιάσονα, του Θησέα, του Οδυσσέα, του Αχιλλέα, του Περσέα και άλλων θαυμαστών ηρώων της ελληνικής μυθολογίας.

Άθλοι και ανδραγαθήματα πολεμιστών και βασιλιάδων της περσικής, ινδικής, κελτικής, νορβηγικής, αρμενικής, κινέζικής, ινδιάνικης μυθολογίας παρουσιάζονται με υπέροχη τρισδιάστατη εικονογράφηση και φωτογραφίες. Θα βρείτε θρύλους και παραδόσεις άλλων λαών όλου του κόσμου που αναφέρονται στα επικά και θρυλικά έργα "Ιλιάδα", "Οδύσσεια", "Αινειάδα", "Γκιλγαμές".

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας