*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Θεραπεία Gestalt

Η τέχνη της επικοινωνίας

"Gestalt Therapy: Τhe Art of Therapy" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Serge Ginger
Μετάφραση: ·Ευδοξία Ρέντα
Έκδοση: Δεκέμβριος 2010 από "Ασημάκης Π."
Σελ.:212 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7582-64-0


Θέμα: "Ψυχοθεραπεία"

Η θεραπεία Gestalt αναπτύσσεται σταθερά τα τελευταία 50 χρόνια στην Αμερική αλλά και στην Ευρώπη. Αυτή την εποχή χρησιμοποιείται στην ατομική, ομαδική και οικογενειακή θεραπεία, στην προσωπική ανάπτυξη και σε κοινωνικούς, ιατρικούς και επαγγελματικούς οργανισμούς.

Αυτό το βιβλίο περιγράφει μια συγκεκριμένη γαλλική προσέγγιση: μια σύνθεση της γαλλικής κουλτούρας (που επηρεάστηκε ιδιαίτερα από την ψυχανάλυση) και μιας ενθαρρυντικής και διαδραστικής μεθόδου, με έμφαση στον κύκλο της επαφής, στην πρόκληση συναισθημάτων, στο σώμα και στο δεξιό ημισφαίριο του εγκεφάλου μας.

Απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους και υπάρχοντες πελάτες ψυχοθεραπείας: συνοψίζει την κεντρική φιλοσοφία της προσέγγισης και τις βασικές τεχνικές για τον εμπλουτισμό της επαφής. Περιλαμβάνει σκίτσα, διαγράμματα, ευρετήριο, γλωσσάριο και βιβλιογραφία, στοιχεία που συνιστούν ένα εύχρηστο εργαλείο. Εξηγεί, επίσης, με εύκολο τρόπο, τις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις σχετικά με τον εγκέφαλο (νευροεπιστήμες), τα όνειρα και τη σεξουαλικότητα.
Είναι μια νέα, αισιόδοξη προσέγγιση των ανθρώπινων σχέσεων.

Το βιβλίο "Θεραπεία Gestalt" κυκλοφορεί στα Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Ουκρανικά, Ρουμανικά, Λετονικά, Σκοπιανά, ιαπωνικά (και αναμένεται να μεταφραστεί σε πολλές άλλες γλώσσες).

«Ο Serge Ginger μας προσφέρει ένα σπάνιο δώρο: ένα έργο που συνδυάζει την παραδοσιακή και τη
σύγχρονη γαλλική θεραπεία Γκεστάλτ με την ψυχαναλυτική κατανόηση και τη σύγχρονη έρευνα στις
νευροεπιστήμες. Αλλά όχι λόγω ιδιοσυγκρασίας: λόγω γνώσης και σοφίας, που αποκτήθηκαν από τη
θέση του ως κορυφαίου διεθνή εισηγητή και υπέρμαχου της Γκεστάλτ, αλά και ως περιζήτητου
δασκάλου στην Ευρώπη, τη Ρωσία, την Ιαπωνία και την Αμερική. Το γεγονός ότι μπορεί να παρουσιάσει το έργο του με τόσο ευανάγνωστο τρόπο, μας διαβεβαιώνει ότι ακόμα και όσοι έχουν περιορισμένες γνώσεις στο πεδίο, θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα από αυτό το βιβλίο».
(Andrian M. Rhodes, Αντιπρόεδρος Βρετανικού Συμβουλίου Ψυχοθεραπείας)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας